Головна » 2018 » Грудень » 19 » 19 грудня - День Святого Миколая
5:46 PM
19 грудня - День Святого Миколая

Сьогодні – День Святого Миколая.

Святий Миколай першим приходить до нас – зі святом милосердя та добра. Діти дуже люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням чекає його.

Всі вихованці Новомажарівського дошкільного навального закладу ( ясла - садок) «Теремок” з великим хвилюванням очікували на свято Миколая. І ось настав цей момент.

До дітлахів на свято завітали шановні гості: Король Олена Олексіївна та Павлюченко Михайло Леонідович з привітанням та подарунками від депутата Харківської обласної ради Глянь Івана Даниловича.

Гості із задоволенням переглянули святкову програму «День Святого Миколая», яку підготували діти.

Всі дітки отримали солодкі подарунки – про які подбав Глянь Іван Данилович депутат Харківської обласної ради.

Роздаючи солодощі, Олена Олексіївна бажала дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не сваритися. Коли малята отримували подарунки, їх оченята світилися неймовірною радістю. Задоволенні і щасливі малюки попрощались з гостями та запросили на наступний рік.

Позитивні емоції, гарний настрій, великий заряд енергії отримали всі на святі. Ця подія залишить приємні спогади у пам’яті вихованців на довгий час.

Результатом такого свята були радісні дитячі очі, атмосфера доброти і любові.

І все це завдяки тому, що є на світі добрі люди, які вміють дарувати іншим щастя. Такою людиною, Святим Миколаєм, для нашої малечі є Глянь Іван Данилович, депутат Харківської обласної ради.

Батьки , колектив та дошкільнята нашого садочка щиросердечно дякують за солодкі подарунки до Святого Миколая.

Велике Вам СПАСИБІ, Іван Данилович. Бажаємо цій добропорядній і щирій людині міцного здоров'я, родинного тепла, Божої ласки. Нехай Господь віддячить Вам за добрі діла сторицею. Нехай Ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі!

Вітаю зі святом Святого Миколая. Бажаю усім хай кожен день буде прожитий в мирі і в любові.


   

Переглядів: 307 | Додав: nmdnz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar